Skydninger i 2021

Flugtskydning

Skydningerne afvikles på Feldballe Jagtforenings flugtskydningsbane, Mårupvej 45, 8650 Kolind

De foregår på følgende mandage: 26. april, 3. maj og 10. maj fra kl. 18:00 til kl. 21:00.
Skydningerne vil foregå som sædvanlig, hvor de to bedste serier (den første hver aften) udgør resultatet.
Vi skyder i de sædvanlige klasser: Dame, A- og B-række, Mester, Veteran 60+ og Superveteran 70+.

Riffelskydning

Der er mulighed for indskydning og træning på Hjortebanen hos Grenaa Skyttekreds, Næsgårdvej 5, 8500 Grenaa på følgende dage:

Lørdag den 10. april
Lørdag den 17. april
Lørdag den 21. august
Lørdag den 18. september

Skydningerne begynder kl. 09:00 og slutter kl. 12:00. BEMÆRK dog at skydningen den 17. april er fra kl. 11.00 – 14.00.

Alle er velkommen - ikke kun medlemmer af Grenaa Jagtforening.

Bueskydning

Du kan prøve at skyde med jagtbue sammen med erfarne bueskytter på vores indendørs træningsbane på Enslevgården.
Se mere om mulighederne på www.grenaajagtforening.dk > Grenaa Buejægere eller på Facebook > Grenaa Buejægere.  Kontakt  Jacob Ladefoged Tinghede, jacobtinghede@gmail.com tlf. 22796394 eller Eigil Frey, eif@nskas.dk tlf. 25111706 for nærmere oplysninger.

I øvrigt henviser vi til:
Flugtskydning:
Norddjurs Jagtforening, www.norddjursjagtforening.dk