Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder > Sidste udkald for mårhundeindsatsen

Forestil dig scenariet, at du inden for ti år ikke har mulighed for at nedlægge fasaner, agerhøns, ænder, gæs, harer og råvildt, når du går du jagt…. Mårhunden har ryddet det hele.

I samarbejde med Danmarks Jægerforbund arrangerer Grenaa Jagtforening en temaaften om bekæmpelse af mårhunde. Det foregår i Kulturhuset Pavillonen, Kærvej  11, 8500 Grenaa  onsdag den 24. april 2019 kl. 19.00

Mød Thorsten Dahl Pedersen fra Mårhundeprojektet og sæt ansigt på din lokale mårhundereguleringsjæger i Norddjurs Henrik Stendorf.

Hør om deres erfaringer og gode råd omkring reguleringen af mårhunde.

Vi får os en snak om baitpladser, anstandsjagt, gravjagt, fælder, vildtkameraer og alt, der er aktuelt i forbindelse med bekæmpelse af mårhunde.

Og hør mere om gruppen "Mårhund Djursland".

En fælles snak gør os kun klogere, og forhåbentlig kan vi lære noget af hinanden.

Der vil være mulighed for at købe en øl eller vand.