Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

24-01-2019: Hjælp miljøet: God ide belønnes med 25.000 kr.


Har du en god ide til at modvirke, at der havner patronhylstre i havet? Så er det nu, at du skal komme frem med din ide. Det rigtige forslag belønnes med en stor kontant pengepræmie.

24-01-2019: Nyt værktøj til kommende buejægere


FaDB har udviklet en "bog" til de kommende buejægere, der samler pensum og uddybende materiale ét sted. Lige til at dykke ned i, når prøven skal bestås.

24-01-2019: Nye vinde over skydeprøverne


Der tegner sig to nye regler i krystalkuglen fra 1. januar 2020 for nye jægere, der skal op til en skydeprøve: Man vil kunne tage skydeprøverne i den rækkefølge, man ønsker, men der kommer krav om, at man har trænet med sin riffel på en godkendt skydebane, inden man kan få lov at gå op til den obligatoriske riffelprøve.

23-01-2019: Jægere: Jagt på rødlistede arter kan godt gå hånd i hånd med bedre biodiversitet


Det er forkert, når biolog Søren Wium-Andersen påstår, at jagt på rødlistede arter forhindrer, at man samtidig kan arbejde for en bedre biodiversitet og FN's verdensmål, skriver Danmarks Jægerforbund. Så længe jagten er bæredygtig, kan jagt på arter i tilbagegang sikre, at arternes trivsel konstant holdes i fokus.

23-01-2019: PRESSEMEDDELELSE: Fælles indsats for vilde dyr på markerne


PRESSEMEDDELELSE: Ny hjemmeside oplyser landmændene om mulighederne for at lave tiltag for fugle, bier, agerhøns, harer og andre vilde dyr på deres marker – uden at det går ud over driftsøkonomien.

22-01-2019: Nye enheder hos Naturstyrelsen og tolkning af jagtprøven


Både Miljø- og Naturstyrelsen er begyndt året med nye tiltag

22-01-2019: Undersøgelse af fremtidens jagttegnsundervisning


Danmarks Jægerforbund og SEGES søger jagttegnskursuslærere til undersøgelse af de nye undervisningsmuligheder for Jagttegn.

22-01-2019: Nyt tryk af bogen Jagttegn


Samme indhold, samme høje jagtfaglige niveau og samme høje vision for jagtens sag