Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

23-04-2019: Vær OBS på reglerne når du vil indskyde din riffel

Forleden skete det, der ikke må ske. Et par mænd indskød en jagtriffel på en hjemmelavet skydebane og ramte en bil over en kilometer væk. Heldigvis var der ingen, der kom til skade. Bliv klogere på reglerne inden for området, før du går igang med at indskyde din riffel.

18-04-2019: Georg Guldberg Jensen trækker sig fra DJ’s hovedbestyrelse

Midt under dagens ekstraordinære hovedbestyrelsesmøde i Danmarks Jægerforbund modtog kredsbestyrelsen i kreds 5 og de fremmødte HB-medlemmer beskeden om, at Georg Guldberg Jensen med øjeblikkelig virkning har trukket sig fra sin post som hovedbestyrelsesmedlem fra kreds 5.

16-04-2019: En god idé: Slamsuger rydder op på skydebanen

Efter at have læst vores artikel om forårsrengøring på skydebanen ved Kalø, kontaktede Thomas Skifter fra Kronjyllands Jagtforening redaktionen. Han ville gerne dele en rigtig god idé.

16-04-2019: Jægere og landmænd satte markvildtet på dagsordenen

LandboNord var vært for en dialog med Danmarks Jægerforbund. Øvelsen handler om at få flere harer og agerhøns i landbrugslandet. Brudte fødekæder skal samles, så der opstår en større artsrigdom i det åbne land, lød det fra jægerne.

15-04-2019: Ulv: EU-Kommissionen lytter ikke

I november 2017 vedtog Europa-Parlamentet med et overvældende flertal en resolution, der fremhævede de negative påvirkninger som store rovdyr, især ulve, kan have på en bæredygtig udvikling af økosystemersystemer og andre socioøkonomiske aktiviteter i beboede landområder i Europa.

15-04-2019: Mangler din forening nye jagthundeinstruktører?

Flere og flere jagtforeninger oplever en voksende interesse for deres hundetræning. Mangler jeres forening nye instruktører, er der endnu få ledige pladser på 1. del af instruktøruddannelsen øst for Storebælt.

12-04-2019: Forårsrengøring på skydebanen

Solen skinner og foråret er så småt på vej. Nu, før det grønne for alvor springer ud, er det et godt tidspunkt at få bugt med affald på flugtskydebanens arealer.

11-04-2019: Krigsskibskorrespondent og jæger

Han er landskendt studievært på DR’s Aftenshowet, han er familiefar, han er jæger, og han lægger ikke skjul på, at han slår dyr ihjel. Jægers udsendte har været med Mark Stokholm på jagt.