Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

12-02-2019: Vagtskifte i bestyrelsen for Nationalpark Vadehavet

Efter mere end ti år som Danmarks Jægerforbunds repræsentant i bestyrelsen for Nationalpark Vadehavet har H.C. Fuglsang nu givet stafetten videre. Jægernes nye mand i bestyrelsen for det store naturområde er jægerrådsformand Jan Holm fra Fanø.

11-02-2019: Vingeundersøgelsen i januar

Så er der nyt fra vingeundersøgelsen i januar. Der blev i alt indsendt 2.211 vinger. Vingerne blev modtaget fra 158 jægere som i gennemsnit indsendte 15,4 vinge.

08-02-2019: Jægerforbundets kredsmøder 2019

I løbet af marts måned afvikles der kredsmøder i alle forbundets kredse

08-02-2019: Nyt kursus om strejfning af pelsvildt

Pladserne til vores forårskursus om strejfning af pelsvildt blev revet væk - vi udbyder derfor nyt kursus.

08-02-2019: Seminar i førskudsarbejde

Ændringer i forhold til det tidligere annoncerede omkring de kommende seminarer i førskudsarbejde.

07-02-2019: Nye ansigter - Forbundsinstruktører

Efter gennemgang af mange kvalificerede ansøgninger har Danmarks Jægerforbund nu fundet frem til 7 nye forbundsinstruktører. I tæt samarbejde med jagthundekonsulenten vil de stå til rådighed for landets jagtforeninger med hjælp og rådgivning samt arbejde på at få delt den store viden og erfaring som i dag findes ude lokalt i foreningerne.

06-02-2019: Nordjyske landbrugsforeninger sætter fokus på vildtet i landbrugslandet

I samarbejde med Danmarks Jægerforbund satte Agri Nord fokus på vildtet i landbrugslandet under deres plantefaglige dage i slutningen af januar.

04-02-2019: Havjæger-kontrol: Ikke noget at komme efter

Formanden for Danmarks Jægerforbunds strand- og havjagtudvalg, John Friborg, deltog i slutningen af jagtsæsonen i Marinehjemmeværnets kontrol af strand- og havjægere ved Lillebælt. Alle havde orden i sagerne.