Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

13-07-2019: Grillaften den 13. juli

Grillaften

24-06-2019: DJ anbefaler: Køb kun dansk producerede fasankyllinger

Danmarks Jægerforbund opfordrer alle, som udsætter fasaner, til at købe kyllinger fra danske opdrættere. Årsagen er bl.a. den øgede fokus på risiko for hønsetyfus.

24-06-2019: Skytte beholder jagttegn efter dom om ulovlig rovfuglefælde

I sidste uge faldt der dom i sagen om skytten, som tilbage i 2017 opsatte en ulovlig fælde for at bekæmpe rovfugle. Han slap med en mindre bøde og beholder sit jagttegn. Jægerforbundet kalder udåden for en ”bevidst og grov overtrædelse af jagtloven.”

23-06-2019: Sankthansaften

Sankthansaften

22-06-2019: Plads til dialog og sammenhold

Så er Danmarks Jægerforbunds ordinære repræsentantskabsmøde i Vingstedcenteret slut. Der var fokus på de politiske resultater i 2018, fremtidens vildtforvaltning, klagesagen, strukturændring og uddannelse.

22-06-2019: Danmarks skarpeste jagtdebattør får Jægerprisen 2019

Årets eksterne Jægerpris går til skribent, jæger og debattør Jens Ulrik Høgh for hans utrættelige kamp for jægernes sag, nationalt såvel som internationalt. Prisen blev uddelt på Danmarks Jægerforbunds repræsentantskabsmøde i weekenden.

22-06-2019: Innovativ slamsuger-oprydning udløser hæderspris

Kronjyllands Jagtforening modtager Danmarks Jægerforbunds interne Jægerpris for sin gode idé om effektiv oprydning af gammelt affald på skydebanen. Ideen er lige så simpel, som den er genial: Affaldet skulle nemlig suges væk.

22-06-2019: Den fornemste hædersbevisning gik til sønderjyde

På årets Repræsentantskabsmøde, som denne weekenden afholdes i Vingsted Centret ved Vejle, modtog Jens Hangaard Nielsen Danmarks Jægerforbunds eftertragtede Guldnål. Det gjorde han som tak for en bemærkelsesværdig indsats for jægerne i Danmark i almindelighed – og for de sønderjyske jægere i særdeleshed.