Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

18-11-2019: Jagttegnskursus

Jagttegnskursus

14-11-2019: Søg tilskud til udstyr til bekæmpelse af mårhund

Mange jægere yder en stor indsats i bekæmpelsen af mårhund i Jylland og på Fyn, og nu åbner Miljøstyrelsen for ny pulje, hvor der kan søges tilskud til bl.a. fælder og vildtkameraer.

14-11-2019: Jægeraften

Jægeraften

13-11-2019: Beklager hjortevildtformænds afgang

Formand for DJ’s Hjortevildtudvalg Torben Schulz Jensen beklager to regionale hjortevildtformænds afgang, men forstår dem godt. Hovedbestyrelsens principbeslutning om at fastholde et nej til arealkrav og andre forvaltningsværktøjer binder reelt de regionale hjortevildtudvalg på hænder og fødder, siger Torben Schulz Jensen.

13-11-2019: Trækjagt på skoleskemaet

Emballagevirksomheden Schur ejer Borre Knob.
En gang om året får en lokal efterskoles jagthold helt gratis
mulighed for at prøve trækjagtens glæder og udfordringer
på den lille odde i Horsens Fjord.

13-11-2019: Bliv NaturligVis gjorde DM i Vildtmad børnevenlig

Frivillige naturformidlere fra Bliv NaturligVis var med, da Foreningen Vildt Gastronomi kårede Danmarks bedste vindtretter ved DM i Vildtmad 2019.

12-11-2019: Kom til mårhundeaften

Hvad sker der på mårhundefronten i Jylland? Det kan du få svar på sidst i november, hvor Danmarks Jægerforbund afholder 4 teamaftener rundt om i Jylland.

11-11-2019: Hvilket europæisk land har flest jægere?

Overalt i Europa er efterårets jagtsæson godt i gang. Men hvor mange jægere findes der pr. indbygger i de forskellige lande?

Side 1Side 2